Tuesday, 28 August 2012

SIMPLY5 Cream vs HD SIMPLYFY BB Cream, Evolusi TERBAIK


Anda masih ingat SIMPLY 5 CREAM..? YA..! jika anda masih ingat, produk inilah antara produk keluaran empayar kecantikan SIMPLYSITI yang paling terkenal & ‘wajib’ bagi penggunanya. Ianya adalah produk impian setiap wanita kerana mengandungi 5 ELEMEN bagi memastikan kulit wajah kelihatan lebih sekata. Ia telah terbukti secara saintifik boleh mencerahkan kulit jika digunakan secara kerap. Gabungan 5 ELEMEN penting iaitu ;

·        Pelembab
·        Pencerah
·        Pelindung UV
·        Krim dasar solekan
·        Bedak asas

Dengan 5 ELEMEN penting ini, secara tidak langsung akan menutup ketidaksempurnaan tona kulit sambil melindungi daripada sinaran UV. Penggunaan Titanium Dioksida turut berdayakuasa mencerahkan kulit.


TETAPI semua itu telah digantikan dengan kemunculan HD SIMPLYFY BB CREAM dengan FORMULASI BARU. Daripada 5 KELEBIHAN pada produk asalnya, dengan munculnya formulasi baru yang lebih faedah, lebih baik, 10 KELEBIHAN terdapat dalam satu produk ternyata ‘memukau’ si pemakai.

·        Melembab
·        Mencerah
·        Pelindung UV
·        Menutup cela kulit wajah
·        Tona kulit lebih sekata
·        Mengekalkan solekan sepanjang hari
·        Kulit wajah lebih licin & halus
·        Memulihkan kekilatan kulit wajah
·        Mengurangkan bintik-bintik hitam
·        Wajah tampak berseri.

DL sendiri pernah membuat perbezaan antara SIMPLY 5 CREAM dan HD SIMPLYFY BB CREAM, dan perbezaan jelas ternyata. Jika anda tidak percaya, CUBALAH..! rasailah perbezaannya dengan HD SIMPLYFY BB CREAM dari Simplysiti. Dapatkannnya di pasaran sekarang.

6 comments:

 1. Salam Raya. Dari awieomar.blogspot datang mengadap. Baru follow sini. Dengan ikhlas hati nak menjemput anda untuk sertai game top "BLOGGER" musim 3. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1 & 2 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri. Hanya follow blog "Awie Omar" dan komen di mana mana entri dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE". Ganjaran wang tunai akan diberikan kepada johan. Harap sudi la menyertainya :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. alhamdulillah, sudah melawati blog anda, sangat menarik..! semoga terus berjaya pada masa akan datang..! DL juga sudah berkesempatan juga follow blog anda..terima kasih.

   Delete
 2. Hd bb cream lg byk kelebihan die..tp knpe simply 5 lg mahal ek??

  ReplyDelete
 3. Hd bb cream lg byk kelebihan die..tp knpe simply 5 lg mahal ek??

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...