Thursday, 11 September 2014

Peserta-Peserta Mister International Malaysia 2014 (MIM2014)
Mister International 2014 sudah dapat dirasai debarannya, hampir kesemua negara yang terlibat dan menghantar wakil sudah bersiap sedia gempur dan bakal menggegarkan pentas Mister International 2014 yang bakal diadakan di Korea pada bulan Oktober ini. Setelah melihat beberapa wajah dan calon yang tersenarai, dapat dilihat persaingan yang sengit bakal berlangsung kelak. Antara negara yang dilihat bakal memberikan tentangan hebat seperti Mexico, Slovenia, Venezuela, Filipina, Thailand, Honduras, Turkey dan beberapa negara lagi.

James Ng (Mister International Malaysia 2013) Kredit foto dari LMen

Jose (Mister International 2013) Kredit foto dari LMen
Beberapa hari yang lalu, negara Thailand dan Filipina baru sahaja  menampilkan calon mereka bagi  beberapa pageant sekitar 2014/2015. Wakil ke pentas Mister International 2014 bagi Thailand adalah Vittawat Srikes (Phee), Filipina (Neil Perez). Adakah calon Malaysia yang terpilih ini dapat mengatasi kehebatan beberapa calon yang dianggap favourite? Jom kita lihat antara calon-calon yang diketengahkan oleh Mister International Malaysia 2014 ; (kredit foto dari MIM & gigacircle.com)

ASHVEEN
CJ
HAFIZ
IVAN
JASON
KEN
KEV
NEOH
NICK
NIGEL
TERENCE
TIMOTHY
YUEGENE
Menurut update yang dikongsikan oleh page MIM, khabarnya juara Mister International 2013, Jose akan turut hadir sebagai kemunculan khas. Jose yang juga wakil Venezuela turut hadir ke pentas akhir Mister International bagi negara-negara seperti Thailand, Filipina, Republik Czech dan banyak lagi. Mister International Malaysia 2014 akan diadakan pada 21 September 2014.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...