Sunday, 26 July 2015

Konsert Soo Wincci Oktober Ini?

Foto dari page Wincci
Beliau seorang penyanyi, pelakon dan juga bekas Ratu Cantik Dunia Malaysia, Soo Wincci tidak meletakkan diri dalam zon selesa. Wincci sentiasa mahu pembaharuan dan kreatif dalam perjalanan hidup serta seninya. Berita terbaru yang diterima, khabarnya penyanyi yang terkenal di negara Taiwan ini sedang giat menjalani latihan bagi sebuah konsert solo beliau tidak lama lagi. Wahh! Tahniah Wincci. Bukan itu sahaja, konsert ini khabarnya bakal diadakan di Plenary Hall, KLCC pada penghujung Oktober 2015 nanti. Berita ini disahkan mengikut hashtag yang turut dikongsikan oleh beliau sendiri di laman rasmi Instagramnya.

Dalam perkembangan lain, tahun ini adalah tahun keempat buat dirinya berpuasa penuh pada bulan Ramadan dan sudah tamat berpuasa enam pada bulan Syawal ini. Tahniah sekali lagi, menurut update dari empunya diri yang terkenal dengan lagu Musim Asmara, amalan berpuasa dapat membuatkan dirinya lebih bersemangat malah beliau sendiri mengakui banyak manfaat dengan berpuasa.

Kami di DL menyambutbaik konsert yang bakal dijayakan oleh Wincci. Harap lagu berbahasa Melayu beliau yang dimuatkan dalam album Su Win Si turut dinyanyikan pada malam tersebut. Selamat maju jaya buat Wincci!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...